μακιγιαζ

Φυσικό μακιγιάζ :Επαγγελματικά μυστικά για τέλειο αποτέλεσμα

12:53 μ.μ.penny

Επαγγελματικά μυστικά για τέλειο αποτέλεσμα
ΦΩΤΟ

Το φυσικό μακιγιάζ δεν είναι άχρωμο, απλώς απαιτεί πιο πουδρέ επιδερμίδα για ποιο φυσικό αποτέλεσμα.Σήμερα θα μάθετε βήμα-βήμα επαγγελματικά μυστικά για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Αποκτήστε ένα «ακτινοβόλο αιθέριο ματ» δέρμα, με διακριτική λάμψη και μια κάλυψη από ματ make-υρ, κονσίλερ και πούδρα.
:ΦΩΤΟ


Βήμα 1
Για να δημιουργήσετε ένα διακριτικό φυσικό μακιγιάζ,πρέπει πρώτα να φροντίσετε σωστά το δέρμα σας.Για να διατηρήσετε την υγρασία της επιδερμίδας χωρίς να έχετε λιπαρό αποτέλεσμα, εφαρμόστε μια στρώση από δύο ελαφριά ενυδατικά προϊόντα.Με κινήσεις μασάζ, απλώστε δύο σταγόνες από ένα λάδι ελαφριάς σύνθεσης και συνεχίστε με ένα μη λιπαρό προϊόν ενυδάτωσης με βάση το νερό.
:ΦΩΤΟ
Βήμα 2
Σβήστε τη γυαλάδα«Με τόσα προϊόντα νέας τεχνολογίας που κυκλοφορούν, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα ματ αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας ελαφριές συνθέσεις» για να δώσετε στην επιδερμίδα σας σατινέ φινίρισμα, πριν απλώσετε τη βάση. Αν το δέρμα σας είναι λιπαρό,κάνετε ένα πέρασμα με κάποιο make-υρ stick  πάνω στη ζώνη Τ του προσώπου. 



:ΦΩΤΟ

Βήμα 3
Δημιουργήστε την τέλεια βάση«Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε στην προσπάθεια να δημιουργήσετε ένα φυσικό ματ μακιγιάζ είναι η υπερβολική δόση make-υρ».Προτιμήστε καλύτερα τις ρευστές εκδοχές. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να το εφαρμόσετε και δουλέψτε το ταμποναριστά με τις άκρες των δαχτύλων σας για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.


ΦΩΤΟ


Βήμα 4
Ρυθμίστε σωστά την κάλυψη. Αν στόχος σας είναι το αψεγάδιαστο look της πασαρέλας, θα χρειαστεί να εφαρμόσετε το make-υρ σε όλη την επιφάνεια του προσώπου. Αν το αποτέλεσμα είναι «βαρύ» και δημιουργεί την αίσθηση μάσκας, χρησιμοποιήστε ένα νωπό σφουγγαράκι, προκειμένου να «ελαφρύνετε» τη βάση. Αφού στεγνώσει, εφαρμόστε κονσίλερ, όπου κρίνετε απαραίτητο.

ΦΩΤΟ


Βήμα 5
Δημιουργήστε σταθερό αποτέλεσμα.Εφόσον τα προηγούμενα βήματα έχουν εξουδετερώσει οποιαδήποτε γυαλάδα και λιπαρότητα, ο στόχος σας τώρα είναι να σταθεροποιήσετε το  φυσικό look. Με ένα μικρό πινέλο, απλώστε λίγη διάφανη πούδρα στα πλαϊνά της μύτης και το μέτωπο, αποφεύγοντας τα μάγουλα και τα ζυγωματικά, τα οποία «Θέλετε να αντανακλούν το φως»και το φυσικό μακιγιάζ σας είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει με την διακριτικότητα και την λάμψη του!

Πηγή:http://penbeautysecrets.blogspot.gr/2015/03/blog-post_26.html

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Flickr Images

Φόρμα επικοινωνίας